Followers

nyah ko dari cni...huh...

www.tips-fb.com

eee...penyakit M aku dah kembali...benci tol r...suppose aku kene siapkan website yg sgt aku sker benci wat 2...xsker tau x..aku xreti nak explore..dah r xder orang nak bantu..hmmm...xsker2...hmmm...

tgk r hasil keje ku sepanjang seminggu lebih niyh...ni jer yg dpt aku wat...hmmm

home page

index page

wah..baru 2 page ni jer siap..n bos aku nk tgk minggu depan..
guess what?
aku still sempat menulis di blog ku yg tercinta ini..
hmm...

4 coretan:

-N e Y r A- said... Click To Reply!

mana tak nye dtg penyakit M tu dtg...sebab ko ade penyakit lagi satu...penyakit S =shopping! kat blog aku. haha

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

hahahha..
shh...kantoi r aku...

-N e Y r A- said... Click To Reply!

hahahaha!

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

golak lak...