Followers

Muhamad Hazim Mikhail bermasalah????

www.tips-fb.com

bermasalah ker adeq aku 2???
tewok sangat ker dia???
jahat sangat ker dia???
nakal sangat ker dia???

ha...
xder aper pon...
juz..
adeq aku kene buli kat sekolah baru dia...
aku rasa ramai kot kawan2 aku yg dah tau adeq aku yg ni dah tuka sek pas PMR ari2...
so...
masa mula2 dia masuk dia mmg xsker sek 2...
tp...
pas2 dia cam ok lak kan...

but then las week dia balik...
dia cakap dia kene sepak ngan dak sekolah dia...
n aku n my family sgt2 r geram..

aku xdpt cter penuh sgt..
coz aku dg2 jer ibu cter...

masa mula2 dia masuk sek 2..
dak2 lamer kat c2 xbercakap ngn dia...
aku pon xtau nper..
jim pon xtau nper...
tp dia cber meng'ok'kan dirinya walaupon xok sebenarnyer...

then...dia pon dah der kwn...
but then...
a few weeks later dia cam xleh ngam ngn dak2 2...
so dia cam kureng r sket...
pas2 r kejadian2 yg xbest berlaku...

kasut2 dia kene buang dalam tong sampah...
dalam longkang...
ibu bli kasut bper byk dah ganti kat dia...
padahal baru masuk bulan 2 ri2...

then ibu ader blikan dia selipa...
ilang...
lesap troz tanpa dijejaki...
lepas 2 sandal...
rosak...
ilang...
ganti gak lagi...
xper r...
dia dk baru..
mungkin kene cam2 r kan...

pas2 1 day dia pinjam sandal sorg budak ni yg dah lamer xpakai sebenarnyer...
lamer r gak kan dia pakai...
but..
1 day der geng2 yg buli dia 2...
dtg...
mintak sandal 2...
dah r dtg ramai..
kepong lak 2...
mesti r adek aku tkut kan...

dah r kuang aja xmintak leklok..
tp..konon2 gengster....
bajet baguz r kan...
pas2...
dalam dok mintak2 2..
dorang g lempang adek aku...
cian gler adek aku...
b4 2 adeq aku der cter...
dak2 2 sepak2 bontot dia...
so dia cam bengang dia pusing blakang...
nk sound..
skali tersepak..
logik r kan..
adeq aku 2 tinggi...
skali dia pusing..kaki dia troz kat pinggang dak 2...
sbb 2 r dak 2 bengang kot...

ri jumaat 7 Mei 2010 ri2 ayah g amik dia..
n tgk dia bwk blik baju selai jer...
n pling penting spek dia TAKDE!!!!
mner pegi kan??
adek aku rabun...
tapi xpakai spek...
dia dtg kat ayh...
ayh tny mner spek..
n dia patah blik ke dorm nk amik spek...

ruper2nyer...
spek dia dah disorokkan oleh dak2 bajet baguz 2...
sbb aper...
sbb dorg bengang ngn jim...
jim dah g mintak..
tp..
dia xnk bg...
jim cam tkut r kene pukul...
sbb 2 xmintak agi...
bygkan r..
spek dia kene amik dari rbu agi...
cmner dia blaja???
xnpk???

mmg geram tau...
then...
tadi (10 Mei 2010)...baru g anta dia...
ptt blik semalam...
tp dia tkut...
cian dia kan...
las2 ibu wat keputusan...
tukakan dia sekolah...

aku xsaba nk tunggu carl balik..
coz aku xleh masuk dorm nk tgk dak2 2...
if jadi paper kat adek aku...
dwit pon xlh ganti...

2 jer r...
nnt tgk r cmner...
aku susulkan cter niyh....








4 coretan:

Bintang D'hati said... Click To Reply!

Nape xbuat report polis je?

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

we all nk tgk lu jadi cmner???
kalo tewok mmg report r...
coz b4 niyh baru sorok2 jer..
xtau lak jadi tewok..

apiih said... Click To Reply!

benci jugak ngan budak2 suke buli nih..siyes amat benci..huhu..repot kat pengetua la dlu,baru kat polis..huhu

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

xjadi masalah ker???
kalo dorg nak pukul dia cmner???