Followers

Kesedihan yang Melanda Hanani Huda Fadzil Hashim

www.tips-fb.com

Saya berasa sangat tertekan right now..
kerna apa??

kerna..jawapan kepada application saya still pending..
adoiyai..
saya dah berharap sangat ni..
thn depan saya sambung blaja...
hmm...
xpon dorg nak suh saya mintak MMU...
ntah r...
saya xmampu...
hmm...
saya jeles...
pada umo saya ni..
kebanyakan kawan2 saya dah ader degree...
but saya???
hanya ada Hinger Dip jer...
2 pon kalo org tau 2 advanced diploma..
setengah orang xtau pon itu aper...
ntah r...
serabutnya..
kawan saya yang paling baik dah dapat jawapan..
dan dia akan meneruskan pengajian dia..
adoiyai..
nak menetes air mata saya..
time menaip niyh..
adoiyai..
hmmm...
i need to be motivate..
hmmm...



6 coretan:

chenta said... Click To Reply!

hannie...
org pun ade diploma je...
org pnh buat degree..tp org sendiri lepaskan..
sebab org dpt rezeki len...

hannie jgn la sedih sgt ye..
mungkin ada rezeki hannie utk smbung blaja, cume mungkin lambat..
sbr ye..
semua dugaan tuhan untuk tengok hannie boleh hadapi ke tak..

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

owh..tq sha...
really need those words..hmm..
tq sya..

++d++ said... Click To Reply!

hannie
kammo jangan sedeh sangat..
saya pon macam sha ader diploma jer taw..
dah lah tue keje skang nie duk asyik dibeban kat saya jer..
so kamoo jangan pikir bukan2 yer..
cheer up day..my dear..:)

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

++d++;
tq2..
hehhe..
nak nanes saya bcer ayat kamu..ish...

++d++ said... Click To Reply!

ishk2..
awat nak nanes nie..
touching ker??
hikhik
by tha way tahniahh yer sebab dapat course kammo suke..:)

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

hhehehe..tq2...