Followers

Kemarahan 1

www.tips-fb.com

finally...

saya mempunyai masa untuk mencoretkan segala ynag saya rasa di sini...
di waktu petang2 ini...
adoiyai...
beginikah orang yang bekerja???
yeah...
beginilah bila anda bekerja di bawah ibu bapa sendiri...
hahha...
apa aku ngarut niyh....
hahaha....
gilo tol...


sebenarnyer saya taip ni sebab saya bengang...
bengang ngn akak opis ni...
hipokrit...
atau ada kata2 len??
ntah r..
saya xtau..
saya hanya menulis ok..
jadi tolong terima seadanya...
baik???

okeh..maghi kiter mulakan...
seperti yang kebanyakan orang yg knai hannie..
pasti tau hannie dah mula bekerja kan???
hannie kerja kat pejabat pengurusan di kondo umah hannie...

so...
keja kat cni...
umpama r bekerja bawah my parents..
because..
dorang adalah AJK di sini..
jadi..ianya sangat pressure okeh...

coz..saya tau ayah saya telah dikecam terok di cni..
kerna mulutnya yg lancang dan ada ura2...
mengatakan ayah saya nak rampas jawatan chairman kat cni...
what the hell man???

ingat ayah hannie lapar sangat ker jawatan 2...
i juz don understand aper sumer people dalam ni nak..
dorang sedar x..
dorg dok dlam Malaysia..
negara yg penah ader kerjasama yang kuat..
adoiyai..

sakit ati..
mara...
bengang..
sumer bercampur baur...
ntah r...
plik saya...
nper manusia jadi camni...

kakak opis saya ni..
dia penduduk cni...
tp..
dianyer hipokrit....
mak aih...
tahap KLCC 2...
gler x???

nak tau naper saya cakap cam2??
bila ahli jawatankuasa wat meeting dia sokong n juz dgr aper dorg nak cakap..
but then bler ader residen dtg...
wah...
dia nyer ayat..
wat saya panas...

saya xleh nak cter kat parents saya...
itu melanggar etika bekerja...
tp..
dalam blog leh kan???
hehehhe...
ntah r...
kalo pk2 kan...
mmg nak mara...
coz...
melibatkan family saya...
hmm...

4 coretan:

deatH_luVer said... Click To Reply!

cakap belakang..
mcm amalan orang kita..

saye jarang jumpe orang yang sejujur2..selurus2 di dunia neh..

wlu baek canne pon..
pasti ada bengkak bengkok..

tak mende besar..
mende kecik..

jadi..
dengan setiap orang..
berhati2 la..

**saye pon tak tau nape saye comment kat n3 neh...

***saye dah jumpe seseorang yang saye ase jujur setakat neh..esok..or bulan dpn..or taun depan..tak tau lagik..hope dia tos jujur dan lurus dalam kehidupan neh..

****orang yang jujur itu adalah dia yang bergambar bersame saye dlm n3 susulan kisah di cyberjaya..

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

heheh..
panjang lebar komen..
ilek2...
heheheh...

dL said... Click To Reply!

hehe..ngah de mud nak komen...

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

hhehe..xper2...
dtg r g mud 2..