Followers

Can it be trusted..

www.tips-fb.com

oke...
aku dapat benda ni kat inbox email aku..
so..juz wanna share with u guys...
oke?
if u guys have something to said...
just drop ur comments k?
i'll reply to u soon..


Perlu Tahu..

Sekiranya anda dirompak dan dipaksa untuk mengeluarkan wang akaun anda daripada mesin ATM, anda boleh meminta bantuan cara senyap dengan memasukkan no Pin anda di mesin ATM cara terbalik. Sebagai contoh jika no Pin anda adalah 123456, jadi anda harus memasukkan nombor 654321. Mesin ATM akan mengenalpast i nombor tersebut adalah nombor yg diterbalikkan drpd nombor yg sebenarnya melalui kad anda yg masukkan kedalam mesin tersebut. Mesin ATM akan tetap mengeluarkan wang tunai seperti biasa, tapi apa yg kita tidak ketahui, pihak Bank dgn segera akan menghantar pihak berkuasa (Polis) kepada anda. Perkara ini pernah disiarkan di TV baru-baru ini dan ianya menyatakan kaedah ini jarang diguna disebabkan ramai orang tidak mengetahui akan kewujudan sistem yg seumpama ini. Sebar-sebarkan ya~

aku xtau..betol ker x...
n xdapat nak pastikan kesahihannyer...
so...
ntah r...


6 coretan:

GreenWave said... Click To Reply!

nnt aku p rompak hg...hg try r wt...huhu

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

hehehe..
per kater aku rompak hang..
kter try kat hang nak?

MisZ PinKy said... Click To Reply!

haaa..
ramai gak yg ckp mcm tuu..

mayb betol la kot..

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

hmm...
ye ker ek...

coke-kren said... Click To Reply!

facts ni aku penah tau 2 thun yg lalu... sah x sah au x tau...xde keje nk try...ape kate ko rujuk kat pihak berkuase je...lg senang ek...xpun tanye 'skelertor' sbb bapak die polis!!! kih kih kih...

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

heheheh..
per kater ko tny kan jer?
kan lagi elok..
heheheh...