Followers

tag!!

www.tips-fb.com

Peraturan nak jawab tag ni ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
...mIsS chOki chOki...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
1- luv vespa so muchie...
2 - luv to read novels...
3 - luv to rempit...
4 - new to blogging...
6 - luv to chatting...
7 - luv to be with my family...
8 - luv to jalan2...
9 - luv 2 listen to music...
10 - luv to malas2...


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog
1 - greenwave-shinchan
2 - neyra
3 - nadia
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
"hey2...wat tag kat blog saya...hehe..."

2 coretan:

-N e Y r A- said... Click To Reply!

aku malas jwb tag. lalala. eyh lawany nama aku kat list tu. my assignment...neyra?

hannie_luv_vespa said... Click To Reply!

hahha...
btol what?